Ultieme Belgische Chocoladebar zoekt franchise ondernemer voor Groningen

Quetzal

Quetzal, de ultieme chocoladebar, wil graag naar Groningen komen. Het Belgische bedrijf heeft zelfs al een pand op het oog aan de Ebbingestraat waar ze meer dan honderd smaken chocolademelk kunnen tappen. Enige probleem: er is nog geen franchise-ondernemer gevonden.

In onder andere Leuven, Antwerpen, Leipzig en Delft is Quetzal erg populair onder studenten. Dat is exact de reden waarom de Belgen graag een vestiging in Groningen openen. Voor Stad zou het ook een aanwinst zijn. Want waar in 050 kun je honderd soorten chocolademelk slobberen, de brownie tower verorberen of een croissantje brie met chocolade happen?

Quetzal

Gedeelte van de menukaart

Wie o wie?

En je kunt er ook nog borrelen. Met de high shoq bijvoorbeeld, een soort high tea maar dan met prosecco en heel veel lekkernijen van chocolade. Kortom: Quetzal is een horecaconcept dat zijn weerga niet kent. Begrijpelijk dus dat het vorige stukje over de Belgische chocobar honderden likes scoort en meer dan 600 smachtende reacties oplevert.

In dat stukje maken we bekend dat de Belgen graag een chocoladebar in Groningen openen. De massale positieve feedback daarop heeft die drang dusdanig versterkt dat ze inmiddels een optie op een pand in de Ebbingestraat hebben. Maar: er is nog geen ondernemer gevonden. Jammer, want wie wil er niet de hele dag met chocolade werken en Groningen heeft zin in Quetzal.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer info.

Brownie tower

Ga het gesprek aan ( comments)