Vacature voor bijzondere bijbaan in Groningen: zombie spelen

Afbeelding: pexels

Groningse bijbanen kom je tegen in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig helaas wat minder door de gedwongen sluiting van restaurants en kroegen. Echter komt er zo nu en dan toch een interessante vacature voorbij. Zoals deze van Apocalypse Games.

Op zoek naar een toffe bijbaan en schijt jij zeven kleuren wanneer je denkt aan het moeten vasthouden van een plateau met 10 glazen? Snappen we!“, schrijft Alita van Apocalypse Games. “Bij ons kun je het gehele jaar door zombie of purger spelen. Even de stress van de tentamens eruit knallen met dom geschreeuw en het achterna zitten van bange deelnemers. Wie wil dat nou niet?

Zombietje spelen

Apocalypse Games is opgezet door dezelfde mensen die ook elk jaar de horrorhuizen en -games organiseren in Groningen. Events en spellen waarbij de deelnemers achterna worden gezeten door puik geschminkte ondode griezels.

Met Apocalypse Games wil de organisatie nu het hele jaar door zogenaamde advanture games organiseren. Overlevingssimulaties waarbij de deelnemers opgejaagd worden, puzzels oplossen en meer. Eigenlijk een soort escaperoom, maar dan eentje waarbij je in je broek schijt. En in plaats van in een klein hokje, vinden ze plaats op toffe locaties zoals verlaten fabrieken, ziekenhuizen en pretparken.

And that’s where you come in. Want ze zijn opzoek naar lui die zombietje willen spelen voor geld. Beetje betaald bloed gorgelen, grommen en achter doodsbange mensen aan waggelen. Kon minder ja. Meer weten over de functie? Check vooral de complete vacature hier onder.

Vacature: (scare)actors

Kijk jij altijd uit naar Halloween waarbij je even in een rol kan stappen en anderen goed kan laten schrikken? Als scare actor bij Warrior Events kan dit het hele jaar door! We organiseren verschillende real life horror games. Voor deze games zijn wij opzoek naar scare actors die het verhaal compleet maken. De locaties van de games bevinden zich voornamelijk in het noorden (groningen/drenthe).

Wat wij zoeken:
– Niet bang om op deelnemers af te stappen
– Goede improvisatie skills
– Ervaring is mooi meegenomen, niet vereist
– Meerdere keren in de maand beschikbaar
– Enthousiasme
Wat wij bieden:
– Een enorm leuke en unieke bijbaan
– Flexibel 0-uren contract
– Leuke team en werken op bijzondere locaties
– Markt conform salaris

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan een mail met motivatie en cv naar info@halloweengroningen.nl.

Psst, hier meer afleiding: