‘Vanaf vrijdag uitverkoop-madness bij Topshelf’

TopShelf

Nog nooit bij Topshelf geweest? Dat is exact de reden waarom het warenhuis aan de Grote Markt negen maanden na opening de boudel alweer sluit. Heel zuur voor de 35 personeelsleden, maar ook reden om alsnog eem naar de winkel te gaan.

Vanaf vrijdag is namelijk de uitverkoop aan. Alles moet met korting de deur uit. Scheelt weer in de verhuiskosten dadelijk. We herinneren ons de taferelen van de illustere voorganger van Topshelf. Het straal voorbijlopen aan Vroom en Dreesman wordt nog elke dag node gemist op de redactie, maar die uitverkoop was een happening.

Uitverkoop-gekte

Gooi tjak voor de helft of een kwart van de prijs in de winkel, kondig het groot aan, en het is madness. Over elkaar heen buitelende graaiers en onbeschofte provincialen overal. Bloembakken, tl-buizen, schoonmakers, niets en niemand is veilig. Buk en cover is het enige devies. Geldt ook voor komende vrijdag. Mits de bron het goed heeft.

uitverkoop

Daar gaan we overigens vanuit. Tot nu toe klopte alles over Topshelf wat via heimelijke wegen binnenkwam op de redactie. We durven het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te verkondigen dat vanaf vrijdag de madness begint. Maar pin ons er niet op vast. En als je gaat, neem even een bloemetje mee voor het personeel.

Doe eem lief tegen werknemers

Het is overwegend oud V&D-personeel wat er werkt. Die hebben de afgelopen jaren al wat klappen te verwerken gehad. Groningen is hip en booming, dikke korting’s is fijn en er komt snel genoeg wat anders en allicht beters in het pand, maar daar hebben deze mensen geen boodschap aan. Een blijk van medeleven zal ze goed doen.

Leegplunderen V&D

Ga het gesprek aan ( comments)