Vanavond: Groninger Nachtdebat met DJ Isis

Nachtdebat

Liefhebber van dance, techno, elektro? Regelmatig te zien bij clubs als De Etage, Subsonic of Pand48? Of juist niet, maar wel benieuwd naar de gezichten achter de dancescene in Groningen? Dan is het nachtdebat over de Groninger dancescene iets voor jou!

Onder leiding van Isis van der Wel (bekend als DJ Isis) gaan de mannen van Paradigm, Kopjek en Subsonic met onder meer nachtburgemeester Chris Garrit, Michiel Fokkens van Technootjes en Johanz Westerman van Academie voor Popcultuur in debat. Uitgenodigd zijn ook de gezichten achter tal van andere dance-evenementen in en om Groningen, betrokken ambtenaren en de Groningse politiek.

22.00 – 00.00

De deuren van Paradigm gaan om 22.00 open met music by Malbetrieb en performances by EMS Creatives. Het debat start om 22.30. Laat de wereld weten dat je gaat door je aan te melden op het Facebook-event.

Thema’s

Wat is de geschiedenis van dance in Groningen, wie bezetten tegenwoordig het speelveld, wat zijn de actuele vraagstukken en hoe willen we dat het er over vijf jaar uit ziet? Wie zijn daarvoor nodig en wat moet er gebeuren.

Dj Isis praat mee met Nachtdebat

Isis van der Wel host het debat en is internationaal één van de vrouwelijke pioniers op het gebied van elektronische dansmuziek. Ze zit nu ruim 20 jaar in het vak en is naast DJ ook dance-programmeur en medeoprichter van het jaarlijkse magneetfestival.

Afterparty

Om middernacht start de afterparty. Music by DJ Isis, Bodemloos en Tom van Ulsen. Gratis entree.

Spread the word

Attendeer vrienden, geïnteresseerden en anderen ook op het event. Dat kan door dit mailtje door te sturen, een tweet de wereld in te sturen of het Facebook-event te delen op je eigen Facebook-pagina.

Psst, hier meer afleiding: