Video: gezocht acht nare en laffe kopschoppers

https://www.youtube.com/watch?v=JvmQTPcOvlE

Acht man die een jongen mishandelen, afgelopen nacht in Groningen tussen De Grote Markt en de Vismarkt. En niet zomaar een paar klappen geven, nee heel dapper met zijn allen iemand tegen de grond trappen en dan kopschoppen uitdelen. Sukkels. Klootzakken. Het gevang in. Oprotten uit onze Stad. Met pek en veren. Daarom delen we de oproep van Lisanne van der Velde.

“Ik hoop dat er mensen zijn die deze jongens kennen. Gisternacht in Groningen (stad) op de kruising bij Bakker Bart voor de winkel Nikki, is een vriend van mij in elkaar geslagen door een groep van acht jongens. Ook is er een meisje die hem er tussen weghaalt. Ook willen we graag haar vinden! Want ze is de enige die hem heeft geholpen. Mensen die iets hebben gezien laat het weten!” Mensen die meer weten kunnen via onderstaande post contact met haar opnemen of de politie bellen.

Kopschoppers gezocht

Update

Met het slachtoffer gaat het wonderwel naar omstandigheden goed. En heel veel lof en hulde en liefde voor de meid, die als enige omstander er wel tussenkomt. Heldin!

 

DELEN!!!

hoop dat er mensen zijn die deze jongens kennen. Gister nacht in groningen (stad) op de kruising bij bakkerbart voor de winkel nikki. Is een vriend van mij in elkaar geslagen door een groep van 8 jongens. Ook is er een meisje die hem er tussen weg haalt. Ook willen we graag haar vinden ! Want ze is de enige die hem heeft geholpen. Mensen die iets hebben gezien laat het weten!

Geplaatst door Lisanne Vdvelde op zondag 11 juni 2017

Psst, hier meer afleiding: