Video | Gruwelijke horrorervaring The Great Purge komt naar Groningen: ‘Levensechte ervaring’

Dit is eentje voor wie een sterke maag heeft. Voor wie niet wegkijkt bij Thriller van Michael Jackson. Voor wie er geen genoeg adrenaline door de aderen kan vloeien. This is some scary shit. The Great Purge is levensecht. En wanneer je denkt dat we overdrijven? Deze horrorproductie heeft zelfs een award gewonnen. Plaats van handeling: Scheemda. Dus vanuit Stad ook nog eens prima bereikbaar per zowel auto als trein.

The Great Purge is een gruwelijke horrorbeleving. Wanneer het alarm klinkt worden alle criminele activiteiten gedoogd. Centrale vraag is wat jij zou doen wanneer er geen regels meer zijn? Tijdens de ‘Purge-nacht’ vinden de meest gruwelijke activiteiten plaats. Een zeer rijke familie nodigt bezoekers uit om de nacht veilig door te komen. Bij hen ben je veilig…. voor zo lang het duurt.

Oud Amerikaans circus

De familie neemt je mee naar een veilige tweede locatie in een Amerikaanse schoolbus. Daar hebben zij een oud Amerikaans circus opgezet. Hier is het veilig en zullen de purgers (hopelijk) niet inbreken… Het event zit boordevol schrikeffecten. Er zullen allemaal verschillende acts gaan plaatsvinden. En verwacht daarbij vooral het onverwachte. Check vooral de video voor de vibe. Brrrrrr.

Altijd al eens het gevoel willen hebben om in een horrorfilm te zitten? Deze productie wordt gedraaid door liefst 45 acteurs! “Ik ben altijd fan van horrorevenementen geweest,” aldus bedenker en organisator Alita Smit. “Alleen vond ik het altijd zo jammer dat je zelf nooit een keuze had en altijd maar één route liep.”

Levensechte ervaring

“Ik wilde het gevoel hebben alsof ik daadwerkelijk in een horrorfilm was beland en zo ontstonden de adventure games. Een evenement waar je alle kanten op kan, wat verrassend is, waarin je het gevoel hebt daadwerkelijk in gevaar te zijn, waar je kan terugvechten en wapens kan verzamelen. Een ervaring wat levensecht lijkt.”

The Great Purge vindt plaats in Scheemda. Locatie: Torenstraat 2. Je kan je in het horrorgeweld storten op 14,15, 16 & 20, 21 en 22 oktober. Meer info vind je op de website en via Facebook.

Psst, hier meer afleiding: