Video | Incoming: dikke bootcamp-sessie op het dak van het Forum

De Rooftop Sessions boomop het dak van het Forum zijn een succes. De streams trekken veel kijkers en de beelden vanaf het dak zijn awesome. Alle reden dus om vaker zulke dingen te organiseren. Zoals de Gustafit Rooftop Bootcamp.

Dat gaat gebeuren op zondagavond 6 september. Volgens Sebastiaan Hagewoud van NOK (mede-organisator) wordt het een uniek sportief evenement. “Het wordt sportief begeleid door Guus Bakker van het Groningse Gustafit. Daarnaast is er muzikale ondersteuning van DJ Aron Volta, ook niet onbekend in het Groningse.”

Gustafit

De bootcampsessie kun je bijwonen op het dak van het Forum, of thuis volgen op de stream via de socials van het Forum en NOK. Op het dak is slechts plaats voor veertig deelnemers, dat gaat op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Grote goeroe van de bootcamp is dus Guus Bakker. De bedenker van de Gustafit-methode. Sebastiaan: “Guus kent de meest uitdagende oefeningen die deelnemers tot het uiterste drijven. Trainingen liggen altijd op een hoog tempo en zijn uitdagend, maar goed te doen voor ieder niveau. Ook onderhoudt Guus een populair Instagram-account met imposante video’s van workouts op de mooiste plekjes in en rondom Groningen.

Aanmelden voor de bootcampsessie kan hierrrrrr

Oh ja, alles gebeurt uiteraard binnen de kaders van de corona-maatregelen.

Psst, hier meer afleiding: