Video: kapot gaan op de training bij Groningen Giants

https://www.youtube.com/watch?v=cA6eocv4CHs

De Groningen Giants timmeren aardig aan de weg. De American Footballclub speelt landelijk in de Eredivisie en trekt steeds meer publiek. Voor elke grote wedstrijd benaderen ze ons of wij aandacht willen besteden.

Na intern beraad hebben we besloten om het anders aan te pakken. Een aankondiging van een wedstrijd is leuk. Toffer is het om mee te trainen en kapot te gaan. Derhalve hebben we onze minst sportieve redacteur, Stefan Bleeker, naar de training van de Groningen Giants gestuurd.

Stefan hartje Groningen Giants

Stefan is kapot gegaan. Blauwe plekken. Spierpijn. Helemaal naar de vetvernis. Zo erg dat hij de dag daarna amper nog op zijn benen kon staan, zijn armen niet meer boven zijn hoofd kon krijgen en bont en blauw was. Awesome. In het filmpje zie je hoe dat komt: Stefan werd niet gespaard.

Groningen Giants zoeken trouwens nog nieuwe leden. Vooral in de jeugd. In de leeftijdsgroep 15-18 willen ze een team formeren om volgend seizoen mee te doen aan de competitie. In de zomer trainen ze één keer per week op de woensdagavond van 18:30 tot 20:00 uur. Ook andere leeftijden zijn welkom.

Meer info

Mailen kan naar: info@groningengiants. Shoulderpads en een helm liggen klaar voor gebruik. Meer info op de website of Facebook.

Psst, hier meer afleiding: