Video Maximoal | Eindbaas Max (Brownies & Downies) op bezoek bij Wat Aans! Samen hele vette plaat gemaakt

Met groot genoegen presenteren we de eerste video van de serie Maximoal. Daarin gaat Max, bekend van Brownies & Downies in Stad en de virale rap met Kraantje Pappie, op bezoek bij zijn helden en andere interessante personen.

In deze eerste aflevering duikt Max met Wat Aans! de studio in. De Groninger rappers hebben furore gemaakt met Trilploat, Waaromdatten en bijvoorbeeld Team Sjomp en gaan nu met Max een plaat opnemen. Dat pakken de gasten serieus aan. Jeroen Russchen is ingeschakeld voor de muziek en samen maken ze de lyrics. Tijdens de opnames blijkt ook nog eens dat Max een gouden keel heeft. Dus als dit geen kneiter van een hit wordt.

Maximoal

De komende periode plaatsen we met incidentele regelmaat nieuwe afleveringen van Maximoal. Het interview met burgemeester Schuiling ligt al op de plank. Binnenkort gaan we naar Henk Grol, de Olympische judoka toe, omdat Max zelf judoot. We gaan een training van de FC bezoeken zodat Max in gesprek kan met zijn groen-witte held. En er staat nog veel meer leuks op stapel!

Lees hier meer over Maximoal, bijvoorbeeld over hoe het idee is ontstaan.

Wat Aans! featuring Max: ‘Maximoal’

Psst, hier meer afleiding: