Video Maximoal | Eindbaas Max (Brownies & Downies) op pad met Koen Schuiling!

Met groot genoegen presenteren we de tweede video van de serie Maximoal. Daarin gaat Max, bekend van Brownies & Downies in Stad en de virale rap met Kraantje Pappie, op bezoek bij zijn helden en andere interessante personen.

In deze tweede aflevering neemt Max met burgemeester Koen Schuiling een kijkje in het Stadhuis aan de Grote Markt. Die is in verbouwing, maar Max krijgt een uniek kijkje achter de verbouwingsschermen. Volgens de burgemeester ‘als eerste Groninger’. Max praat met de Schuiling onder andere over FC Groningen, waarom Stad zo geweldig is en zijn schoenen. En als klap op de vuurpijl mag hij ook nog eem rappen voor onze burgervader.

Maximoal

De komende periode plaatsen we met incidentele regelmaat nieuwe afleveringen van Maximoal. Check ook vooral nog even de aflevering met Wat Aans! Binnenkort gaan we naar Henk Grol, de Olympische judoka, omdat Max zelf judoot. We gaan een training van de FC bezoeken zodat Max in gesprek kan met zijn groen-witte helden. En er staat nog veel meer leuks op stapel!

Psst, hier meer afleiding: