Video | Slachtoffer zware mishandeling doet haar verhaal: “Ze stampten op mijn hoofd en schopten tegen mijn slaap”

Screenshot uit de video van Hart van Nederland – kijk hier de complete video

Jolien (42) is zaterdagavond zwaar mishandeld nadat ze twee tieners aansprak vandalisme, ze gooiden fietsen omver. Na de opmerking werd de Groningse op haar hoofd gestampt en tegen haar slaap geschopt, vertelt ze tegen Hart van Nederland.

Update: de verdachten, een minderjarig meisje en een minderjarige jongen, zijn aangehouden. Lees hier meer.

Twee jongeren van een jaar of zestien met hoodies op gaan zaterdagavond helemaal los op verschillende fietsen in de Helper Kerkstraat in Groningen-Zuid. De straat is al langer het domein van baldadige jeugd. Jolien hoort het vandalisme en spurt op haar blote voeten naar buiten om ze aan te spreken op hun gedrag. Een paar minuten later vindt haar partner haar liggend en bloedend op straat.

“De volgende keer doe ik het weer”

“De ene was sterk en groot en duwde mij van de stoeprand, waardoor ik op mijn achterhoofd viel”, vertelt de zwaar gehavende Jolien. “Daarna hebben ze op mijn hoofd gestampt, tegen mijn slaap en neus geschopt.”

De mishandeling heeft uiteraard enorme indruk gemaakt op Jolien en haar partner. Maar de Groningse spreekt de volgende keer gewoon weer gastjes aan die vandalisme plegen. Dan ben je toch echt een baas en zo wordt wederom duidelijk dat niet alle helden capes dragen.

Lees meer en check de video bij Hart van Nederland.

Heb je iets gezien, of weet je wie de daders zijn? Neem dan contact op met de politie.

Psst, hier meer afleiding: