Video | Te gek: wereldberoemde Beth Hart zingt in de Karaokebar in de Gelkingestraat in Groningen

De bezoekers van The End Karaokebar in Groningen werden gisteravond getrakteerd op een spontaan en superintiem miniconcert van Beth Hart. Op de video is te zien en horen dat de wereldberoemde Amerikaanse zangeres ‘Stairway to Heaven’ zingt van Led Zeppelin en die ze zelf covert.

Beth Hart staat morgen op het Grolloo Blues Festival in Drenthe. En de Amerikaanse is kennelijk al in de regio en had wellicht zin in een borreltje, wat gezelligheid en het opwarmen van de stembanden. Want ze was samen met haar broer gisteravond in de karaokebar in Stad.

Volgens een van de gasten bleef ze best eem hangen. “Er waren ongeveer vijf mensen, waaronder Beth Hart. Ik hoorde dat ze superlief en aardig was.”

Beth Hart: “Beste Karaokebar van de wereld”

De manager van de zaak beaamt dat het om Beth Hart ging. “Het was supergezellig, hoorde ik van mijn collega’s. Zij hadden het nog niet direct door, maar toen ze begon te zingen, dachten ze: wtf!”

Volgens de manager komt het vaker voor dat bekende artiesten karaoke zingen. “Kraantje Pappie was hier bijvoorbeeld een keer binnen.” Maar zo beroemd als Beth Hard hadden ze nog niet gehad. “Ze zei ook nog dat dit de beste karaokebar van de wereld was.”

Psst, hier meer afleiding: