Video | The Given Horse geeft Engeland een waardig afscheid

Brexit, ’t is wat. Nou ja, het was wat. De Engelsen zijn nu namelijk al een paar weken uit de EU gestapt, maar hoe vergaat het ze eigenlijk? Johannes en Marius gingen het eem checken. Lief toch?

En omdat ze er toch waren, hebben ze die Britten direct ook maar even een waardig afscheid gegeven in de vorm van zeven optredens, verspreid door het land. Weapon of movement: een campertje.

Leuk ja. Maar nog leuker: twee gasten van Blauwe Lava hebben het hele zooitje vastgelegd op videofilm. Van alle biertjes, tot sicke drone-beelden van het koekblik waarmee ze toerden, alles is terug te zien in bovenstaande video.

The Given Horse

The Given Horse, klinkt die naam je bekend in de flappers? Kan wezen. De twee jongens uit Groningen doen wel vaker vette shit. Zo bezochten ze Griekenland om geld terug te halen. Gewoon, omdat het kon.

Of het tripje naar Japan, ook schier. Daar probeerden ze in vier weken tijd zo beroemd mogelijk te worden.

Gewoon doen, ja

Kortom: als Johannes en Marius een idee hebben, klabam! dan doen ze het gewoon. Net als nu, met hun ‘Moiiiiiii Engeland, succes na de Brexit mienjonkjes-rondreis’. Of zoals ze het zelf noemen: The Given Horse Cheerio Tour. Watch and enjoy!

Psst, hier meer afleiding: