Video: uitslag en bewijsmateriaal van Sikkom Bullshit Bingo tijdens Koningsnacht en -dag

Als je met Koningsnacht en of -dag iemand een koprol zag doen op de bar of op straat, of iemand moeilijk een biertje op zijn of haar hoofd zag balanceren, dan spotte je waarschijnlijk iemand die meedeed aan de Stierenpoep Bingo van ons.

Online en bij verschillende kroegen lagen flyers met de bingo met daarop elf uitdagingen. De bedoeling was dat mensen deze challenges zouden doen en vastleggen op video of foto. Degene die als eerste de meeste challenges voldeed, won de eerste prijs. Degene die het origineelste was, won (heel verrassend) de originaliteitsprijs.

Eerste prijs

Om direct met de deur in huis te vallen: de eerste prijs gaat naar Cynthia Bolhuis en Daniël Vermeend. Het stel was niet de eerste die uitdagingen dumpte in onze mailbox. Maar wel de eerste die alle challenges hebben gedaan. Chapeau. En als bewijs hieronder een compilatie van hun bewijs.

Tweede prijs

Marthijs Veldthuis en Rivke Leenders winnen de prijs voor de meest originele inzending. Ze hebben net als Cynthia en Daniël alle uitdagingen gedaan, maar waren niet de eerste met inzenden. Wel hebben ze zelf alles in een soepele vlog gemonteerd, origineel, grappig en wel zo makkelijk voor ons. Daarom de originele prijs voor Marthijs en Rivke.

Ga het gesprek aan ( comments)