Video: Zanger Rinus maakt videoclip op Grote Markt voor nieuwe hit

 

Geplaatst door Samira Tempel op dinsdag 3 april 2018

Iedereen die er een beetje toe doet, wil wat met Groningen doen. Zo viert de koning hier zijn verjaardag, Pascal Schippers heeft de clip voor het hitje ‘Ik heb aan je fiets gelikt‘ in Stad opgenomen en op moment van tikken is Zanger Rinus bezig met opnames op de Grote Markt.

Zanger Rinus en zijn metgezel nemen in de binnenstad een clip op voor hun nieuwe liedje waarin ze de Rode Duivels supporteren. Dan kun je helemaal naar België karren vanuit Drachten, maar je kunt ook de Belg Waterloo opzoeken om in Rode Duivel-sferen te komen. Is een stuk dichterbij.

Zanger Rinus is alweer weg

Volgens Milano Waterloo is het een bijzonder tafereel. “De manager van Zanger Rinus belde ons of het oké was dat ze voor onze kraam een clip zouden opnemen. Uiteraard was dat dikke prima. Er was best veel volk op de been, maar inmiddels zijn ze klaar met filmen en weer vertrokken.”

Wanneer de clip uitkomt, is nog onbekend. Zeker is wel dat die in Groningen is opgenomen en dat Stadjers en studenten dus de kans hadden om te shinen in de clip van Zanger Rinus. Hoe vet is dat? #lifegoals.

Clip opnames van Zanger Rinus voor de kraam in Groningen over de Rode Duivels

Geplaatst door DeBelgwaterloo vers gesneden Biologische Vlaamse Frites op dinsdag 3 april 2018

Psst, hier meer afleiding: