Vier restaurants in Grunn winnen Thuisbezorgd.nl-Award: House of Pita, FLFL, BØRGØR en Chef Piri-Piri

House of Pita in de Poele. Foto: gejat van hun FB

Bestelinspiratie nodig? Check House of Pita (HOP) eens eem. Het restaurant blijkt het allerbeste Thuisbezorgd.nl-restaurant in Stad volgens een verkiezing die de populaire bestelsite hield onder haar eetliefhebbende publiek.

Thuisbezorgd reikte awards uit aan restaurants in verschillende categorieën. Zo zijn er ook drie landelijke winnaars in Grunn te vinden: FLFL, die als beste veggie restaurant uit de bus komt. BØRGØR, voor de beste burgers. En Chef Piri-Piri als beste fast food restaurant.

Thuisbezorgd liet per grote Nederlandse stad ook een winnaar uit de bus komen. En dat is in Groningen dus House of Pita.

Koud- en warm gevulde pita’s en meer

House of Pita opende in januari 2020 voor het eerst haar deuren in Stad, aan de Poelestraat 7. Het blijkt veel meer dan een typische Poele-toko, waar mensen even een bodempie willen leggen voor de nacht, of juist halverwege de nacht. Je bestelt er onder andere warm gevulde pita’s (van die platte witte broodjes) met falafel of vlees. Maar ook humus, plates en friet.

50.000 publieksstemmen

De beste bezorgrestaurants werden gekozen op basis van publieksstemmen. In totaal brachten 50.000 ‘Nederlandse eetliefhebbers’ hun stem uit op restaurants in 54 verschillende categorieën. De prijzen worden uitgereikt om de beste restaurants te bekronen voor hun uitmuntende kwaliteit en service.

Psst, hier meer afleiding: