Waarschuwing: extra flitspalen Westelijke ringweg

Flitspalen Westelijke Ringweg
Met klem adviseren we automobilisten onder Stadjers het volgende te lezen. Op de Westelijke ringweg tussen Vinkhuizen en Paddepoel zijn twee spliksplinternieuwe fltspalen geplaatst.

De hyena’s van de flitspalenbrigade willen nog meer knaken vangen en dit stukje Westelijke ring leent zich daar uitstekend voor. Volgens de provincie wordt er vaak hard gereden vanuit de wijken naar de ringweg. Er wordt daarnaast ook nog eens regelmatig door rood gereden en dat mag natuurlijk niet.

Digitale flitspalen: nog sneller kassa

Dus kassa voor de staat. Innen die boetes! En door het vervangen van twee oude flitspalen bij het kruispunt tussen beide wijken, voor twee nieuwe digitale flitsers, belanden boetes ook nog eens sneller op de mat. De techniek staat voor niets.

Wel meldt de politie dat er ook een uitknop zit op de flitspalen. Volgens de sterke arm van de wet staan de geldfaftroggelmachines zelfs regelmatig uit. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste verkeerscontroles in Groningen? Like dan de Facebookpagina Politiecontroles Groningen.

Update

Nieuwe flitspalen zijn vooralsnog onwettig.

Bron: RTVNoord
Westelijke ringweg

Psst, hier meer afleiding: