Weekje nationale en regionale tv voor Sikkom

Pauw tv

Sikkom doet het best aardig. Afgelopen dertig dagen zijn meer dan honderdduizend unieke bezoekers op de site geweest en dat begint op te vallen bij andere media. Zoals Pauw en Podium TV.

Vanavond zit Willem van Sikkom om 23:00 uur bij het praatprogramma Pauw op NPO 1. Het onderwerp is aardbevingen in Groningen. En vooral het gevoel van Stadjers en Ommelanders bij de aardbevingen. 

Pauw

Het is nog niet zeker of Willem ook daadwerkelijk aan tafel zit, of spreektijd krijgt vanuit het publiek. Wel is zeker dat Willem probeert het crowdfunding onderzoeksvraagstuk naar de risico’s van aardbevingen van Yournalism en Sikkom onder de aandacht te brengen.

Ook Daniella Blanken van de Groninger Bodembeweging schuift aan bij Pauw.

Podium TV

Morgen is de beurt aan Podium TV. Een vrij nieuw tv-station dat uitzendt in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Sikkom is te gast in het programma Week-eind. Een cultuurpraatprogramma van een uur, dat vrijdag om 18:00 uur wordt uitgezonden.

Het onderwerp waar we over spreken bij Podium TV is de opkomst van lokale blogs zoals Sikkom en Suksawat. Podium TV is te zien op internet en op de kabel via UPC 35, Ziggo 39 en kabel Noord 19.

Psst, hier meer afleiding: