What to do? Where to go? De Agenda

agenda

De nieuwe uitgaansagenda is online geknald! Er is weer zat te doen in ’t Stadje. Stampen, film kijken, dansen of pubquizzen: zeg het maar. 

Je kunt natuurlijk zelf even checken wat er dit weekend op de planning staat, maar graag richten we de spotlight op een drietal evenementen. Dat is ook Sikkom.

Groninger Museum Studentenavond

agenda

Sunny Bergman heeft met haar documentaires aardig wat stof doen opwaaien. Sletvrees en Wit is ook een kleur zijn daar goede voorbeelden van. Vanavond laat ze haar licht schijnen over het fenomeen ‘schoonheid’. Bram Douwes presenteert de avond, maar ook jij kunt vragen stellen aan Sunny. Daarnaast heb je toegang tot de tentoonstelling Rodin: Genius At Work en worden er diverse workshops gegeven.

Donderdag 20 april 19:00 – 22:00

Prijs: €7,50 Tickets koop je hier. Voor meer informatie kijk je op Facebook

Bierfestival Groningen 2017

Het thema van dit jaar houden we nog even geheim.. De spanning is om te snijden. Oké, komt ie: BIER! Zo, dat is eruit. Ook dit jaar staat de Martinikerk weer in het teken staan van het goudgele goedje. Bekende en minder bekende merken prijzen hun beste brouwsels aan, zodat de professionals, en amateurs natuurlijk, een oordeel kunnen vellen over de creaties.

Is er dan nog meer te doen dan bier tanken? Zeker wel: masterclasses van internationaal bekende biergoeroes, een bier en spijswedstrijd en brouwwedstrijden. Vier dagen lang bier, bier en nog eens bier.

Donderdag 20 april 19:00 – Zaterdag 22 april 23:00

Meer informatie vindt je op Facebook en op de website

Paradigm Shift: Chris Liebing

agenda

Alwéér Paradigm in de agenda? Dat krijg je wanneer er steengoede doordansmuziek gedraaid wordt op een toffe locatie in Groningen. Vrijdag is het een prima mix van oude en nieuwe techno. Beetje van nu, beetje van vroeger, zeg maar. Chris Liebing gaat door tot de conciërges met dweilen de zaal binnenkomen om de zooi weer op te ruimen. Classic Paradigm, zoals je van ze gewend bent.

Vrijdag 21 april 23:00 – 07:00

Prijs: €22,50 Tickets vind je hier. Op Facebook lees je wie er nog meer draaien vanavond

Ga het gesprek aan ( comments)