What to do? Where to go? De Agenda

Oud en Nieuw ParadigmDe nieuwe uitgaansagenda is online geknald! Conclusie: er is weer zat te doen in ’t Stadje. Stampen, beuken, dansen of lachen: zeg het maar. Je kunt natuurlijk zelf even checken wat er dit weekend op de planning staat, maar graag lichten we een aantal acts even uit.

Simplon: SWITCH

Switch

Als je een beetje van elektronische muziek houdt, moet je zeker even langs Simplon hoppen. Vier dj’s die ieder hun eigen avond hosten. Uit je paasei gaan kun je bij alle vier, maar verschil is er wel. Strano is techno, Beatstra en Avtur denken meer richting de alternative dance en Node is van de bass music. Vijf redenen waarom je Switch niet mag missen vind je hier.

Donderdag 27 oktober  23:59

Prijs: niks, noppes, nada

18+

Legion Of The Damned in de VERA

Legion of the damned

De ruige boys van Legion of the Damned gaan VERA afbreken met hun trashmetal. Wil je ze hierbij helpen? Kom gerust langs om even je haren los te gooien of in plaats van de tent afbreken, een pitje te bouwen. Ook Cliteater – ja, ja, je leest het goed: Cliteater- en Sisters of Suffocation zijn van de partij.

Vrijdag 28 oktober 20:00

Prijs: € 13,00 + maandkaart (€ 1,50)

Janneke Jager in het VRIJDAG theater

De humor loopt de Groningse spuigaten uit deze dagen. Het Groninger Studenten Cabaret Festival draait op volle toeren. Wil je nog een kaartje kopen? Helaas peanutbutter, alles is uitverkocht. Wil je tóch werken aan je sixpack middels een lachsessie, dan moet je Janneke Jager gaan zien.

Zaterdag 29 oktober 20:30

Prijs € 12,50

Diggy Dex met live band in de Simplon

Diggy Dex

Wie staat er al vierentwintig weken in de Top-40? Diggy-motherfucking-Dex! De rapper, die zijn sporen verdiende in de rapgroep DAC, heeft het nog steeds. Sterker nog: Diggy lijkt met de jaren alleen maar beter te zijn geworden. Lekker met je kop knikken in Simplon. Mét live band. Zaterdag. Moet je doen joh.

Zaterdag 29 oktober 20:30

Prijs: VVK € 12,00 DVK € 14,00

Psst, hier meer afleiding: