Whoohoo: Timmy Trumpet is de Mystery Guest van Kingsland Festival Groningen

Kingsland Festival Groningen heeft gisteravond de mystery gues bekend gemaakt: Timmy Trumpet. Whoohoo. De Australische trompetheld zette vorig jaar nog een hele vette show van een uur neer op het hoofdpodium van Tomorrowland.

De opname van dat optreden is inmiddels meer dan tien miljoen keer bekeken op YouTube. Niet heel opmerkelijk, want het is een te gekke performance met heel veel bellen, een uitzinnige menigte, koorddansers en alles. Het wordt door Tomorrowland dan ook terecht aangekondigd met deze woorden: “Welcome to the most show in the world!” Dat belooft wat voor Kingsland in Groningen.

Timmy Trumpet, Armin van Buren, Broederliefde en meer

Timmy Trumpet (geboren als Timothy Jude Smith) begon zijn carrière als trompetspeler. Later zette hij hier een house-melodie onder. In 2014 brak hij internationaal door met het nummer Freaks. Het nummer is op Youtube al meer dan 67 miljoen keer bekeken en sinds de release gaat het keihard met Timmy. Hij wordt geboekt voor de dikste festivals en hij treedt op met de grootsten der aarde.

Mag ‘ie als ultieme beloning voor zijn rijzende ster ook nog eem zijn kunstje doen in Groningen op het Stadspark. Hoe vet is dat? Hij is overigens niet de enige grote naam die komt spelen op Kingsland Festival in Groningen op 27 april. In het Stadspark staan dan bijvoorbeeld ook Armin van Buren, Broederliefde, Jebroer, Kraantje Pappie, Lil Kleine, Blasterjaxx, Cesqeaux en Headhunterz geprogrammeerd. En misschien komt Willy ook nog eem langs op te proosten op zijn verjaardag.

Meer info: check Kingsland

Ga het gesprek aan ( comments)