WIN | Early Access VIP-tickets SneakerZone en maak kans op peperdure brute Travis Scott Air Jordan 1

Hele vette pattas

Eind deze maand kunnen sneakerfetisjisten hun goesting voor pattas weer helemaal kwijt op de Suiker. Op zondag 31 oktober keert ‘SneakerZone’ namelijk terug voor het grootste ‘Sneaker & Urban lifestyle event’ van ’t Noorden. En jij kan er keihard bij zijn. Voor nada. Met kans op een paar unieke stappers.

En als je een beetje van urban en streetwear bent móet je daar bij zijn! Het belooft een dag vol exclusieve sneakers, urban art, streetwear, discussiepanels, (cleaning)workshops, dj’s, urban-entertainment en food & drinks te worden.

Sneakersnobs

En vergis je niet. Er zijn nogal wat sneakersnobs. Maakte de sneaker vroeger nog onderdeel uit van bijvoorbeeld de skatescene, now-a-days is een mooie sneaker aan de poten helemaal mainstream.

De editie van 2020 was een dusdanig succes dat SneakerZone ook internationaal steeds meer waardering krijgt. Er zullen volgende maand standhouders zijn uit Duitsland, Frankrijk, België en Luxemburg acte de présence geven. De verwachting is dat er uiteindelijk 80 tafels vol sneakers, merch en art zijn.

Early Access VIP

En voor dit toffe event mogen wij liefst vier – 2×2 – van de beschikbare 100 Early Access VIP-tickets weggeven. En dat is niet alles. Het zijn de enige vier tickets waarbij je automatisch meedoet met de ‘raffle’: de verloting voor een paar Travis Scott Air Jordan 1. En die gaan op het wereldwijde web weg voor een slordige 3800 euro. Hebben dus!

Wat te doen om te winnen? Reageer op Facebook of Instagram in de comments onder dit artikel met een foto van je sneakers. De twee meest vertrapte paar sneakers, winnen twee kaarten. Voorwaarde is wel dat je de datum op een papiertje naast de sneakers zichtbaar maakt. Dit om te voorkomen dat volledig afgetrapte sneakers van Google worden getrokken.

Je kan meedoen tot donderdag 21 oktober 23:59! Vrijdag 22 oktober maken we de winnaars bekend.

Raffles

Tijdens het event vinden in totaal twee verlotingen plaats. Er zal ook nog een paar unieke ‘customized’ Air Jordan 1 worden verloot. Om 14:00 en 16:30 uur vinden deze ‘raffles’ plaats. Meer info of tickets kopen wanneer je niet tot de gelukkige winnaars behoort. Klikkerdeklik hier voor de website van de organisator.

Psst, hier meer afleiding: