Woordzoeker: spot jij de eerste vier namen van Hullabaloo Festival?

Het heeft eem geduurd, maar de komende dagen wordt de line up van Hullabaloo bekendgemaakt. Hullabaloo wordt een groots tweedaags festival op 30 en 31 augustus in het Stadspark in Stad.

De organisatie achter Hullabaloo is in handen van 4PM. Dat zijn gasten en meiden die weten wat ze doen als het op grote evenementen aankomt. Zo fiksen ze met Koningsdag in vijf steden tegelijk het befaamde Kingsland. Maar de Amsterdammers doen meer. Het Terrassen Festival in Mokum en Groningen bijvoorbeeld, Helden van Oranje en nog veel meer.

Stadspark met Bevrijdingsfestival

Daarom Groningen

Met Groningen hebben ze grootse plannen. Begrijpelijk wel, Stad is de plek voor een goed feestje. Weet Douwe Bob, en nog veel meer organisaties en iconen, alles van. Daarom wordt hier ook ESNS gehouden, en straks Stadspark Live met Sting en Anouk. En eind augustus dus Hullabaloo. Twee dagen lang grote artiesten, gezelligheid, borrels en feest in Stadspark.

Want dat is waar 4PM op inzet. Het moet niet zomaar een fuifje worden met de lokale zanger-liedschrijver. Maar met optredens waar iedereen bij wil zijn en die beklijven, omdat het muzikanten van niveau en met allure zijn. De eerste vier namen worden morgen officieel bekendgemaakt (de dagen daarna volgt de rest). Maar ze zitten ook verstopt in deze woordzoeker.

Kaarten Hullabaloo Winnen

De eerste die ons een mailtje stuurt of op Facebook reageert met de vier juiste namen, krijgt twee gratis kaarten voor het hele weekend (incl. camping). Klik hier voor meer info over kaartverkoop en zo.

Psst, hier meer afleiding: