Yess! Eerste concerten in Groningen met publiek staan weer in de agenda

Vanavond weer persco. Over de geldende maatregelen, versoepelingen en hoe het leven er de komende tijd uit gaat zien. Één ding dat sowieso zeker is: in 050 staan de eerste concertjes met publiek al gewoon in de agenda.

Met de allereerste al op 4 juli. Het zit namelijk zo: vanaf juli is er elke zaterdag een live optreden in een puik aangekleed Student Hotel aan het Boterdiep. Met volk? Met volk jung!

The Vices

Zoals je vast wel weet is The Student Hotel niet alleen een spot waar voornamelijk internationals slapen en vertoeven. ’t Is ook een chill restaurant en stek waar dikke feestjes en optredens worden georganiseerd. En dat laatste was al weer een tijdje geleden. Want rrrrrrona.

Daarom heeft de locatie de knuisten ineen geslagen met een Groningse band die de laatste tijd wel lekker gaat: The Vices. Vast weleens van geheurd. Helemaal na een reeks optredens in het buitenland, vette show op Eurosonic of anders gewoon op 3FM of KINK FM. Jep, die komen er wel.

Elke week andere muziek

Ze komen per juli in ieder geval elke zaterdag in The Student Hotel, voor The Vices Invites. Elke week een show van The Vices plus een optreden van een band of artiest die te gast is.

Zo drink je op 4 juli bier bij The Vices en Waltzburg, op 11 juli tank je pils bij The Vices en Douwe Doorduin, op 18 juli giet je gerstenat bij The Vices en Queen’s Pleasure en op 25 juli hijs je halve klatsers bij The Vices en Mind Fuji.

Vanwege de beperkte ruimte zijn er per optreden maar 30 tickets beschikbaar. Dus als je mieters veel zin hebt in live muziek moet je er donders snel bij zijn. Moiiii.

Psst, hier meer afleiding: