Yess! Er komt een heuse Probleemwijken Pub Quiz in Groningen

Ruud met zijn bezoekje aan de hoeren, Willem met z’n kankerkachel en ’t is allemaal de schuld van de Rabobank. Probleemwijken, gotta love it. En voor de echte fans komt er nu iets mieters in bar Smoke: De Probleemwijken Pub Quiz.

Jeeeeuuujjj! Daar worden we wel behoorlijk vochtig van heur. Ja toch? Niet dan? Zeker wel. Het SBS6-programma werd in 2005 uitgezonden en was destijds namelijk al een instant klassiekertje.

Probleemwijken

Met draaiende camera’s in de wat meer… tsjah, hoe zeg je dat… avontuurlijke wijken koekeloeren. Wat krijg je dan? “Van wie is deze Ford Escort?! Uit het jaar tweeënenegenthug of drieënnegenthug?” en nog een flinke zooi gouden uitspraken. Stuk voor stuk tijdloos en legendarisch.

Ennnnn ook Grunn was d’r bij. Met de Oosterparkwijk, mien jong. Woist ja wel. Potje bier d’r bie en goan.

Pub Quiz

Kortom, De Probleemwijken Pub Quiz in bar Smoke, we hebben d’r zin an. Want naar welke stad reed Geert vanuit Maastricht met twee kratten pils achterin? Grrrroningen. Weejewel. Gewoon.

Op 19 maart is het zover. Tien teams van maximaal zes personen gaan met elkaar de strijd aan in de bar aan de Grote Markt. En tsjah ik denk dat het die avond gewoon, ja sorry, weer uit de hand gaat lopen.

Wat: Probleemwijken Pub Quiz
Waar: Bar Smoke, Groningen
Wanneer: 19 maart 21:30 – 00:30
Prijs: € 3,- p.p. opgeven via [email protected]
Facebook-evenement

Psst, hier meer afleiding: