Yesssss: Daniël Arends doet drie extra shows in Groningen

Daniël Arends is ’n baas. En deze politiek incorrecte held stond al voor maart op de planning in de Stadsschouwburg in Groningen, maar die knallen daar nu eem drie extra oktobershows bij. Want meer Arends is meer beter. Amen.

Helemaal in een tijd dat iedereen nogal rap op z’n pik getrapt is, zijn snoeiharde grappen een verademing. Hallo, Daniël Arends. Kakkers, vrouwen, medewerkers van de Carpetland, eigenlijk is niemand veilig voor de verbale scherpte van deze ‘kleine, dikke, cynische pinda’. Boffen dus, dat de beste man quasi-filosofisch komt ijsberen in de Stadsschouwburg.

Extra shows

En dat is veel mensen niet ontgaan. Kaarten: op, weg en foetsie. Niks meer te krijgen voor ‘Meer Van Hetzelfde’, zoals zijn nieuwste show heet. Daarom drie hosanna’s, een radslag en een riant belegde frikandellenvlaai nu de Stadsschouwburg aankondigt dat er maar liefst drie extra voorstellingen bijkomen. In oktober 2019.

Maar let wel: de kaartverkoop is al begonnen en je kunt slechts twee kaarten per persoon bestellen. Om te voorkomen dat iedereen groots gaat inslaan of ze op het laatst probeert te verpatsen op het wijde web. De datums zijn donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober. En de prijzen variëren, maar reken rond de 20 euro per kaart.

Humor om te lachen, altijd +1.

Uitgelichte afbeelding: screenshot show Daniël Arends

Psst, hier meer afleiding: