Zaterdag is de allereerste editie van Loodsrave Festival

 

Loodsrave

Op zaterdag 14 mei vindt Loodsrave Festival plaats. Voor het eerst wordt het roemruchte Loodsrave-concept van Paradigm in een ‘festival-jas’ gestoken. 

Het centrale thema van deze eerste editie is Paradigm’s ‘The Shift’. The Shift staat voor de transitie van Paradigm’s huidige locatie naar het voormalig Suikerunie terrein. Om deze overgang te financieren heeft Paradigm een crowdfunding campagne opgezet, waarbij liefhebbers merchandise en goodies kunnen kopen om The Shift te ondersteunen.

Wat Loodsrave uniek maakt

Loodsrave Festival is hier ook een onderdeel van, dat wil zeggen; de opbrengsten worden gebruikt om de verhuizing mogelijk te maken. Daarnaast kan men een bijdrage leveren door vrijwilligerswerk te doen of om actief deelnemen aan het bouwproces tijdens het festival.

Gratis entree tot 15:00 uur en de mogelijkheid om eigen drinken mee te nemen, zijn elementen die het concept uniek maken. Want waar zie je dat je eigen zuipen mee mag nemen naar een feest, zelfs bij het gratis feest van de vrijheid mag dat niet. En dan duurt Loodsrave Festival ook nog eens 20 uur  (12.00 uur tot 09.00) en meer dan 40 artiesten geven acte de présence!

Tickets

Tot 15:00 uur is er gratis toegang voor bezoekers. Bezoekers die later willen komen kunnen een ticket kopen (via www.paradigm050.com). Door het aanschaffen van een ticket, heb je gegarandeerd toegang tot het festivalterrein!

Van 12.00 – 15.00 uur: gratis entree en eigen consumpties meenemen
Van 15.00 – 18.00 uur: Ticket €5,- + eigen consumpties meenemen
Van 18.00 – 21.00 uur: Ticket €10,-
Na 21.00 uur: Ticket €15,-

Meer informatie over de verhuizing is te vinden op www.partoftheshift.com
Psst, hier meer afleiding: